Ehdot

Egologisuus

Pyrimme aina käyttämään lähintä mahdollista maa-aineksen ottopistettä ja paikallista toimittajaa.

TOIMITUS JA SEN VASTAANOTTO

100% toimitustakuu kaikille maksetuille toimituksille. Mikäli emme pysty toimittamaan tilaamaasi tuotetta ilmoitamme siitä mahdollisimman pian ja pyrimme järjestämään korvaavan tuotteen tilalle, joka on saatavilla alueellasi

Toimitus tapahtuu mahdollisimman lähellä toivottua aikataulua. Ruuhka-aikoina toimitus saattaa siirtyä seuraavaan päivään. Murske.net ei vastaa toimituksen viivästymisestä aiheutuneista kuluista. Pyrimme ilmoittamaan isommista viiveistä soittamalla. Maanantai ja Perjantai ovat ruukaisimpia päiviä.

Tilaaja vastaa toimituksen vastaanoton järjestelyistä. Tilaajan on oltava paikalla, kun toimitus saapuu tai tilaajan on selkeästi merkittävä ja ohjeistettava paikka toimitukselle. Maa-ainekset toimitetaan aina kasalle kipattuna yhteen paikkaan. 

Murske.net Suomi ei vastaa tilattavien tuotteiden saatavuudessa olevista ongelmista. Pyrimme ilmoittamaan viipymättä mikäli tuote ei ole saatavilla. Tuotteen saatavuudella tarkoittetaan myös ylipitkää toimitusmatkaa ja kahden rahdin tuotteita, tuotteita jotka valmistetaan kauempana ja välivarastoidaan myyntikunnassa. Lisäksi pienet alle 1 m3 kuormien toimitus ei onnistu kaikilla alueillamme.

Pyrimme aina pitämään toimitusmatkan mahdollisimman lyhyenä. Mikäli tuote joudutaan toimittamaan normaalia kauempaa yli 25 km päästä, saattaa tämä vaikuttaa hintaan. Näissä tapauksissa uusi hinta vahvistetaan asiakkaalle ennen toimitusta ja oletusarvoisesti tilaus peruuntuu ilman asiakkaan hyväksyntää.

Suosittelemme eri maa-aineslaatujen tilaamista aina eri kuormissa sekoittumismahdollisuuden vuoksi. Mikäli tilaat useita laatuja samassa kuormassa toimittaja ei vastaa sekoittumisesta aiheutuneesta laadullisesta haitasta, työstä tai harmista.

Toimitus tapahtuu lähes poikkeuksetta isolla kalustolla, tilaajan pitää huomioida ison kaluston mahdollisesti aiheuttamat vauriot toimituspaikassa. Kaluston akselimassa on kuljetettavasta tavarasta ja käytetystä kalustosta riippuen 5 - 24 t välillä.  Murske.net ei vastaa mistään kaluston toimituksen aikana aiheuttamista vaurioista. 

NOUTO

NOUTO VAIN PIRKANMAALLA, UUDELLAMAALLA JA VARSINAIS-SUOMESSA

Noutajalla tulee olla oma lapio matkassa, kun noutaa hiekkaa tai muita maa-aineksia.

Noutaja vastaa itse kuormauksen laillisuudesta, painorajojen noudattamisesta ja lastattavan maa-aineksen painon arvioinnista. Murske.net / VMH Yritykset ei vastaa kuljetuskaluston rikkoutumisesta missään tilanteessa. Eikä myöskään seuraamuksista, jotka tästä aiheutuvat.

Kuormaus on mahdollista, jos kuormauslaite on paikanpäällä. Murske.net pyrkii järjestämään kuormauksen kaikkiin tilauksiin joissa sitä on tilattu.

Kun haet maa-aineksia NCC:n montuilta noudata erityistä varovaisuutta. Älä koskaan aja autoasi kuormaajan taakse tai pimeään kulmaan kuormaajan huomaamatta. Huomio myös raskasliikenne.

TILAUKSEN PERUUTTAMISOIKEUS

Tilauksen voi peruuttaa 1 päivä ennen toimitusta. Tämän jälkeen toimituksiin ei voi tehdä enää muutoksia. Tuotteilla ei ole vaihto- ,peruutus- ja palautusoikeutta. Muilla tuotteilla (muut kuin maa-ainekset) on normaali kuluttajalainsäädännön mukainen vaihto- ja palautusoikeus.

Laskutusehdot ja kulut

Kaikki hinnat sisältävät alv 24%. Kaikki verkkokauppatilaukset tulee maksaa ennen toimitusta. Murske.net Suomi ei ole velvollinen toimittamaan tilauksia joita ei ole maksettu.

Checkout maksunvälitys tarjoaa myös osamaksu ja luotto vaihtoehdon. Peruuntuneiden tilausten maksunpalautukset tehdään 2 päivän sisällä peruuntumisesta, palautusviive on +2 pankkipäivää.

Maksutavat:
Checkout - Oma maksutapa kaikille

Pidätämme oikeuden mahdollisiin hinnanmuutoksiin. Tilaajan tulee olla täysi-ikäinen.

Toimitusalue

Toimitamme koko maassa

Maa-ainesten ottoalueet koko maassa

kiviaineshavainnot_1989_2014

 

Maksuehdot

Checkout -palvelun maksuehdot

 

Rekisteriseloste

VMH asiakasrekisteri

Henkilötietolain (523/1999) 10 §:n mukainen REKISTERISELOSTE Laatimispäivä 01.01.2013

REKISTERIN NIMI -

Murske.net Suomi Oy Asiakasrekisteri

REKISTERINPITÄJÄ
Murske.net Suomi Oy
Koivutie 1
33960 PIRKKALA
puh. 0408091411
HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYN TARKOITUS
Henkilötietojen käsittelyn tarkoituksena on:
- Sopimuksen tietojen kerääminen
- Suoramarkkinointi
REKISTERIN TIETOSISÄLTÖ
Tilausjärjestelmään merkitään seuraavat tunniste- ja perustiedot:

  • yritys- ja yhteisötunnus (Y-tunnus)
  • henkilön nimi, henkilötunnus
  • kunta
  • posti- ja käyntiosoite
  • tieto ostetusta/vuokratusta palvelusta/tuotteesta ja vuokrauksen/oston ajankohta
 
SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOLÄHTEET
- Kaikki tiedot saadaan asiakkaalta itseltään
SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOJEN LUOVUTUKSET
Henkilötietoja voidaan luovuttaa Murske.net Suomi Oy:n yhteistyökumppaneille markkinointitarkoituksiin henkilötietolain puitteissa. Murske.net Suomi Oy voi luovuttaa tietoja toimivaltaisille viranomaisille esimerkiksi väärinkäytösten selvittämiseksi. Ei tietojen luovutuksia EU:n tai ETA:n ulko-puolelle. Henkilötietoja voidaan henkilötietolain sallimissa rajoissa siirtää Murske.net Suomi Oy:n markkinointirekisteriin sen jälkeen, kun rekisterinpitäjän ja asiakkaan välinen asiakkuus tai asiallinen yhteys on päättynyt.
REKISTERIN SUOJAUKSEN PERIAATTEET
Sähköinen aineisto Rekisterin tiedot on suojattu asiattomalta katselulta, muuttamiselta ja hävittämiseltä. Suojaus perustuu henkilökohtaisiin käyttäjätunnuksiin ja käyttöoikeuksien rajaukseen. Tietojen katselu- ja muuttamisoikeudet on rajattu.
Henkilötietoja ovat oikeutettuja käyttämään vain ne henkilöt joilla on työtehtäviensä puolesta siihen oikeus. Verkkosivustoilla ja muissa palveluissa tietoja suojataan SSL-suojatulla yhteydellä ja muilla tarpeellisilla tavoin.REKISTERÖIDYN KIELTO-, TARKASTUS- JA KORJAUSOIKEUS
Rekisteröidyllä on rekisterinpitäjään yhteys ottamalla oikeus kieltää häntä koskevien tietojen käsittely ja luovuttaminen suoramainontaa, etämyyntiä ja suoramarkkinointia sekä markkina- ja mielipidetutkimuksia varten. Kielto-oikeus ei koske asiakasviestintää, tilattujen hyödykkeiden tai asiakkuuden sisältöön kuuluvaa mainontaa tai etuviestintää.Rekisteröidyllä on henkilötietolain mukainen oikeus tarkastaa, mitä tietoja hänestä on rekisteriin talletettu.Tarkastuspyyntö voidaan tehdä henkilökohtaisesti allekirjoitetulla kirjallisella pyynnöllä seuraavaan osoitteeseen: Murske.net Suomi Oy
Murske.net asiakaspalvelu
Koivutie 1, 33960 PIRKKALARekisteröidyllä on oikeus vaatia virheellisen tiedon korjaamista ottamalla yhteys rekisterinpitäjään. Henkilötietolaki (523/1999) 10 §